Jste zde

24.5.2023

Sbírka na pomoc vyhořelé rodině

V úterý 23.5.2023 vyhořelo pětičlenné kunratické rodině nešťastnou náhodou kompletně jejich bydlení. Prosíme vás, milí sousedé, o pomoc se sehnáním věcí pro rodinu, která přišla na čas o vše - viz údaje níže.

Náhradní střecha nad hlavou je v současnosti zajištěna díky našim hasičům a další ubytování řešíme na radnici. O další potřeby se budeme nadále starat a v případě potřeby další pomoci informaci vyhlásíme.


Seznam bude průběžně aktualizován, jakmile budeme o něčem vědět. Poslední aktualizace 5.6.2023 12:42

Oblečení:

  • Žena - vel. 54/2XL - STOP STAV!
  • Muž - dvoumetrová statná postava - STOP STAV!
  • Chlapec - vel. 134 - STOP STAV!
  • Dívky - velikost 140 a 158-164 - STOP STAV!

Pozn.: Stop stav na oblečení je vyhlášen z praktických důvodů - potřeby jsou nyní na potřebný čas pokryty a část věcí se musí teprve vytřídit a zpracovat.

Ostatní věci:

  • skladovací boxy
  • dětské knížky 8-12 let

Volete/pište prosím předem, jestli není daná věc už vyřešená - nemusíme stíhat vždy seznam hned aktualizovat. Děkujeme za pochopení.

 


Věci můžete donést na náš úřad v pracovní době, ideální je domluvit se na předání dopředu - volejte nebo pište na 725 880 442, můžeme pro věci i dojet. Ve večerních hodinách, o víkendu nebo v případě odmítnutí hovoru pište prosím sms nebo přes whatsapp. Děkujeme za pochopení.
Případné další nabídky pomoci volejte na totéž číslo, nebo pište na kubat@praha-kunratice.cz

V případě, že věci nebudou nakonec využitelné, rádi je s vaším souhlasem následně věnujeme dál.


Finanční pomoc:

Pokud máte zájem, můžete rodině finančně pomoci dvěma způsoby:

  • zaslat finance na transparentní účet: 2302573698/2010
  • do soboty 3.6. zakoupit v Café Charme v kunratické tvrzi jednu z fotografií tištěnou na plátně s tématikou přírody a krajiny v Kunraticích (v době nešťastné události probíhala a nyní dobíhá výstava fotografií, jejichž autorem je otec rodiny)

Děkujeme za pomoc!

Vyskočit nahoru